2015. július 30., csütörtök

True Love



Hiába ünnepelte a VIXX a második születésnapját, nem minden tag tudta teljesen átadni magát a buli hangulatnak. Ravin látszott, hogy teljesen máshol járnak a gondolatai, amit Hongbin észre is vett.
-          Te Ravi, mi a franc van veled? Buli van, te meg itt ülsz a sarokban és bambulsz ki a fejedből.  – kezdte a fiatalabb, majd a rapper kezébe nyomott egy alkohollal teli koktélt.
A másik nem válaszolt, csak elvette a felé nyújtott poharat és azzal a lendülettel le is küldte az egészet. Ennek köszönhetően egész éjjel nem is gondolt arra, mi nyugtalanította.

Reggel, mikor ébredezett a másnapos társaság, akkor vett észre valamit illetve valakit maga mellett.
-          Mi a búbánat történt itt?  - kérdezte magától –Jah persze, buliztunk. De alig hogy megválaszolta a saját kérdését, látta, hogy nem sokkal előtte Hyuk valamin nagyon jól szórakozik. Na, a rappernek se kellett több, egyből megnézte mi olyan mókás.
Hyuk kezében a mobilja volt, amin szemmel láthatólag a tegnapi buliról készült videót nézte. Ravi is jól szórakozott a vidin, teljesen addig, míg meg nem látta saját magát.
-           Cha Hakyeoonn~  én sze.. izééé .. szeretleeeek – mondta a vidin, majd a következő jelenetben már az volt látható, ahogy elvezeti N-t egy  másik szobába… és itt vége lett.
-          Hyuk, azonnal töröld le és NE mond el senkinek, pláne a leadernek.   – mondta a rapper a legfiatalabbnak.
Ekkor eszébe jutott, hogy mi volt ezután, és mi nyomta a lelkét tegnap.  Amíg ezen gondolkodott, kiment a konyhába hogy kávét csináljon. De alig ért ki, látta, hogy aki mellette feküdt megmozdult, és nem volt más, mint a vidiben is emlegetett Hakyeon. Szegényen látszott, hogy másnapos, de nem nagyon érdekelte, ugyanis egyből a konyha és Ravi felé vette az irányt.
-          Hyung, jó reggelt. Kérsz kávét, épp most főztem – köszönt a fiatalabb
-          ’Reggelt. Izéé, mintha mondtál volna valamit tegnap, és utána elvonszoltál valahova.. csak épp nem emlékszem…  - mondta Hakyeon és elvette a rapper kávéját.
-          Én emlékszem. És ha kell, elismétlem annyiszor, ahányszor akarod. Hyung, azt hiszem, szeretlek.  – mondta nemes egyszerűséggel.
Szegény leader erre a kijelentésre hirtelen meg sem tudott szólalni, csak meredten bambult maga elé.
-          Wonshik... én… azt hiszem, én is – mondta – de vajon mi volt, amit tegnap csináltunk?
-          Nah látod, erre nem emlékszem, de tippem az van
-          Én tudom, én tudooom~ - jelent meg ismét a maknae.
-          Miiii? – kérdezte kórusban a másik kettő.
Hyuk nem mondta meg, inkább megmutatta a videót, majd otthagyta a NaVi párost. 

Nem sokkal később már mindenki fent volt, megitta a maga koffeinadagját és készen álltak az indulásra, de ekkor hirtelen megszólalt a leader.
-          Ravi és én tegnap este rájöttünk valamire, és szeretnénk, ha ti is tudnátok. Szeretjük egymást és mától hivatalosan is létezik a NaVi párosítás, nem csak a rajongók ficieiben, képzeletében és fanartjaikon. – mondta, majd megcsókolta Ravit.


Miután N megtette bejelentését, elindultak, hogy teljesítsék az aznapra kiírt feladatokat, de immár egy párocska is erősítette soraikat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése