2015. július 14., kedd

Rainbow tears (ten stories about Kris and Lay's love)

2PM – HEARTBEAT

Yixing nem tudta, mi vár majd rá Koreában, de abban biztos volt, hogy semmit nem bánt meg. Fura volt mindent otthagynia, de nem akarta elszalasztani mindazt, amit az élet kínált neki. Mikor először lépett be ahhoz a kiadóhoz, ahol a hátralevő időszakot tölteni fogja, egyből meglátott egy magas, kínai srácot, kinek láttán szíve egyre hevesebben kezdett verni. Mikor először beszéltek, meglepte a másik kedvessége, kisugárzása, magassága pedig kifejezetten tetszett neki.
 - Szia. Zhang Yixing vagyok. - mutatkozott be félénken, mikor rávette magát a közeledésre.
 - Oh, én Wu Yi Fan.  – mosolyodott el a másik, mire Xingie szíve ismét hatalmasat dobbant.

100% - BEAT

Egy sötét, esős nap volt, mikor Kris bevallott mindent, mit Lay iránt érez. Egyik srác sem gondolta volna, hogy egymásban találják meg a szerelmet, de valami megmagyarázhatatlan ok miatt mégis így történt. Szerencsére a többiek sem néztek rossz szemmel rájuk, hisz nem ők lettek az egyetlen páros időközben a csapatban, így mindenki tiszteletben tartotta a másik magánéletét és őrizték a titkát. Sok hónap telt el ama esős nap óta, de Lay és Kris azóta minden zivataros napon kint sétálnak és visszaemlékeznek arra a napra, mikor összejöttek.

B.A.P – 1004 (ANGEL)

Kris csak meredten nézte a próbateremben még mindig gyakorló táncosukat, aki teljesen elvette az eszét. Olyan volt számára, mint egy angyal, aki csak miatta szállt le a földre. Yixing mindig is tudta, hogy a csapat vezetője ott marad még próbák után, hogy figyelje, de nagyon is örült neki, hisz kedvelte, sokkal jobban, mint a többieket. Az egyik ilyen nap azonban valami történt: Kris nem csak figyelte Lay-t, hanem bement hozzá és be is állt mellé, ezzel megszépítve mindkettejük napját.

BLOCK B – FREEZE

Már a koncert vége felé közeledtek, mikor Lay szólója következett. Kialudtak a fények, a táncos kisétált, megállt a helyén, majd belekezdett szólójába. Yifan csak meredten figyelte szerelme minden egyes mozdulatát, melyek az első pillanattól fogva elbűvölték és megbabonázták. Annyira belefeledkezett gondolataiba, hogy csak Yixing hangja rángatta vissza a valóságba, mikor produkciója végén lejött a színpadról, maga után húzva a bamba kedvesét.

DBSK – HUG

-          Kérlek, ne menj el. Mindennél jobban szeretlek, ne tedd ezt! – ölelte magához sírva párját Lay.
-          Nem tehetek mást. El fogok menni, de nem ma és sajnálom.   – mondta Kris, miközben egyre szorosabban ölelte az alacsonyabbat.
Egy percre se váltak el egymástól, csak ölelték egymást, majd sírva ugyan, de mindkettőjüknek sikerült elaludni. Reggel Xing csak egy levelet talált szerelme helyett, melyben ismét elmondta, miért kell mennie, és hogy mindennél jobban szereti. Lay sírva ölelte a papírdarabot is, mint korábban szerelmét, melyet az óta is magánál őriz.

BTOB – THRILLER

Halloween éjszakája érte el Szöult, így az EXO tagok is kivették részüket a partiból, melyet a kiadó szervezett. Mindenki a legijesztőbb, legdurvább jelmezt akarta kitalálni, de nem sok ötlet volt.
 - Wah, Xingie,nincs semmi ötletem. – hallatszott Kris hangja, mire kedvese egyből mellette termett.
 - Mivel alapból fehér vagy, leszel vámpír, én meg a kis zombi szolgád. – nevetett, majd mindkettőjüknek keresett cuccokat, kedvesét meg kifestette és így indultak a többiek után. Furcsa, mégis ijesztő párost alkottak, hisz nem igen lehet zombit vámpír mellett látni.

EXO-M – OVERDOSE

Újabb comeback, újabb éjszakába nyúló próbák. Most is ez várt a csapatra, de ez az időszak különösen Kris számára volt megterhelő, hisz olyan gondoltatok keringtek fejében, melyekről senki nem is tudott, de jobb is volt ez így. Nem akart senkinek sem bajt okozni, így megvárta, míg elkezdődnek az új szám promói, és majd akkor lép. Tudta, mindenkinek fájni fog, de legjobban attól félt, hogy Lay teljesen összetörik majd távozása után. Ez volt az, mely idáig itt tartotta: a Yixing iránt érzett, feltétlen, igaz szerelem, melyben teljesen elveszett. Olyan volt, mint egy túladagolásban szenvedő drogos.. pont, mint a számuk címében.

JAY PARK – SEX TRIP

Az éjszaka csendes volt, de egy szobából halk hangok szűrődtek ki.
-          Yifan.. én még nem állok erre készen – mondta halkan Lay, hogy ne zavarjon senkit.
-          Tudod, hogy mennyire szeretlek. Nem kell semmi, csak mi ketten. – mosolygott az idősebb – Fantasztikus utazás ez, ahova csak mi kellünk, hagyd megtörténni ma éjjel. – győzködte szerelmét, mire a másik megadta magát és egy fantasztikus éjszakát töltöttek együtt, mely az első alkalom volt kettőjük között.

FT ISLAND  - MEMORY

Már egy éve annak, hogy Yifan elhagyta az EXO-t, Koreát és vele együtt szerelmét is, ki az óta csak még jobban magába fordulva éli életét.
-          Hyung, minden rendben? – kérdezte SeHun.

-          Uhum. – felelte a megszólított, majd visszavonult szobájába, elővette közös képeiket, majd az emlékeibe feledkezett. Gondolataiból egy hang zavarta fel, miszerint lassan indulnia kellene próbára. Nehezen ugyan, de egy időre elengedte emlékeit, és a többiek után ment. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy megírtad :D Most nem csak a kedvencemet emelném ki, ganem mindről írok egy kicsit :)
    1. Szerelem első látásra? *O* Romantikus alkat lévén nagyon szeretem az ilyen édes dolgokat. *-*
    2. Ez talán még cukibb volt, mint az első :D
    3. Kris milyen cuki már, hogy figyelte *-*
    4. El tudom képzelni Kris bamba fejét xD Nem csodálom... Az én nyálam is folyna, ha látnám Yixinget xD
    5. Csak egy szó: Miééért? :(
    6. Ez is kis édes volt *-* Megnézném őket azokban a jelmezekben :)
    7. Ez kicsit elszomorított (vagyis nagyon ><)
    8. Höhöhö... Kris megrontotta Yixinget? Végre xD
    9. Ez még szomorúbb volt, mint a másik két szomorú együtt véve ><
    Mégegyszer nagyon szépen köszönöm, hogy fáradoztál velük :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nagyon jól esik minden komid :) Kicsi lelkem boldog, hogy valaki ennyire szereti azokat, amiket írogatok, méggha nem is hosszúak a ficik :D

      1. Nem tudom, a szám ezt hozta ki xdd
      2. Ohh :3
      3. - 4. Én is nézném, pedig Kris nekem a fav, de Xing-et is szeretem :)
      5. Én is így voltam..
      6. Őszíntén.. énis :)
      7.- 9. Igen, ezen én is majdnem sírtam, meg az utolsón is
      8. Jay száma ihletett erre :3

      Nagyon örülök, hogy megírhattam neked :)

      Törlés