2015. május 22., péntek

Lil' stories from YunJae's life



SNSD  - I GOT A BOY

Yunho nem hitte volna, hogy élete szerelmét egy férfiban, ráadásul a saját csapattársában találja meg, de még is így történt, hisz ahogy Kim Jae Joong belépett életébe, teljesen elvarázsolta és ez tart már évek óta. Hiába volt Jae az idősebb, mégis ő volt az, kit lányosabb alkattal, arccal áldott meg a sors, ezzel is felkelte Yunho érdeklődését. Mindennek már lassan 2 éve, de szerelmük a mai napig olyan, mint előtte, sőt talán erősebb is. Yunho tudta, hogy egy fantasztikus párja van, és ezt vele is megosztotta.
-          Az enyém vagy, és az is maradsz – suttogta Yunho, miközben épp érkező kedvesét ölelte és csókolta, ahol csak tudta.  – Te vagy a mindenem, és tudnod kell, hogy mindennél jobban szeretlek.  – mosolyogott, mire az idősebb becsukta maguk mögött az ajtót, és szerelme karjaiba vetette magát.

BLOCK B – BE THE LIGHT

Egy nap, mely mindent megváltoztatott, hisz eljött a DBSK legelső fellépése. Nem hitték volna, hogy ekkora szeretetet kapnak majd a kiadó idősebb előadóitól, de BoA támogatása nagyon fontos volt nekik.
Ekkor történt valami olyasmi, amire senki nem számított. Yunho a koncert után megragadta csapattársa, Jae Joong kezét, majd elhúzta egy olyan helyre, hol senki nem láthatja őket.
-          Yunho.. mire készülsz? – kérdezte az idősebb.
-          Légy a fény, ki vezet engem – felelte, majd ott, a sötét folyosón megcsókolta szerelmét, akibe az első találkozás óta szeretett.

BTS – BOY IN LUV

Jae Joong mindig is egy csendes, de annál odaadóbb srác volt, egészen addig, míg be nem került az SM Entertainment szárnyai alá. Rengeteg mindent megtapasztalt, sokat szórakozott a többiekkel, de történt valami, ami neki is új volt.
Ahogy meglátta leendő leaderét, szíve egyből hevesebben vert, jelezve hogy érdeklődik iránta. Tudta, hogy fiatalabb nála, de nem izgatta, hisz szíve mélyén arra vágyott, hogy vele legyen, és mindennél jobban szeresse. Ahogy alkalma volt rá, mindig Yunho társaságát kereste, minden percét vele töltötte, de nem vallotta be érzéseit… csak magának.

FT ISLAND – HELLO HELLO

-          Jesszus, Jae. Jól vagy? – kérdezte, Yunho, amint kedvese mellé rohant, mikor a másik elesett.
-          Persze, de segítenél?  - nézett kérlelőn a másik, majd kezét nyújtva hagyta, hogy a leader felsegítse.
Egyből kórházba vitte, ahol kiderült, hogy a térde kificamodott, így hosszú ideig nem fog tudni táncolni, de járni is csak mankóval. 
Hazatértük után mindenki ott segített a csapat Ommájának, ahol tudott, a fellépéseken is ha lehetett megjelent, persze szigorúan csak a leader és az orvosok engedélyével.

 SHINHWA – THIS LOVE

Rengeteg mindent megélt már mindkét srác, de sosem hitték volna, hogy szerelmük ennyi ideig kitart, és hogy mindennél fontosabb lesz nekik a másik. Ez a szerelem volt az, amiért mindketten éltek, melyért küzdöttek, és titkolták hónapokig.
Ez a szerelem volt az, mely másokat is arra késztetett, vallják be érzelmeiket, így egy másik pár is született a bandán belül, és azóta is boldogok.
Nem akartak kiszállni ebből a szerelemből, mi éltette őket, mely az egekig repítette szívüket. Soha nem válnak el egymástól, hisz szerelmük örök…

SUPER JUNIOR – SEXY, FREE & SINGLE

Mióta a JYJ kivált a DBSK-ból, Jae Joong élete nehezebb lett. Hiába volt magányos, azt kellett tettetnie, hogy minden rendben, hogy boldog. Legbelül persze tudta, hogy ez nem igaz, hisz el kellett hagynia azt, ki az életénél is fontosabb volt neki.
Kívül mindenki azt látta, hogy egy sexy, szabad és szingli pasi, de ő tudta, hogy kicsit sem az.. hisz titkolta azt, hogy Jung Yunho élete egyetlen szerelme és értelme. Ha ő nem lehet vele, akkor nem kell más sem.

T-ARA  - SEXY LOVE

-          BooJae, olyan sexy vagy.  – mondta mosolyogva Yunho, miközben arra várt, hogy szerelme végre elkészüljön és elindulhassanak aznapi próbájukra.
-          Nem is.. most keltem és nincs rajtam semmi ruha – mérgelődött az idősebb, miközben szekrényét pakolta kifele. Végül kivett egy fehér felsőt meg egy szürke nadrágot, magára kapta, majd Yunho felé lépett. – Na, így már igen. – állt meg párja előtt, majd mosolyogva figyelte.
-          Tudod, hogy nekem mindenhogy az vagy – állt fel a leader, megcsókolta egyetlen szerelmét, majd kézen fogva léptek ki az ajtón, hogy egy újabb fárasztó nap elé nézzenek.

ZHANG YI XING – TEARS AIRPORT

-          Miért csinálod ezt velem? Miért kell mindent így itt hagynod? – kérdezte sírva Yunho, miközben szerelmét figyelte.
-          Te ezt nem érted.. illetve ha igen, akkor sem teszel semmit. Nem bírom tovább érted? Mennem kell, elég volt. – csukta be Jae Joong az utolsó bőröndöt.  – Szeretlek, de akkor sem tudok maradni.  – állt fel, sírva megölelte kedvesét, majd maga után húzva táskáit, örökre kilépett Jung Yunho életéből és mindabból a fájdalomból, mit eddig átélt.

U-KISS  - QUIT PLAYING

-          Ne szórakozz velem, Kim Jae Joong! – nevetett fel Yunho egy fárasztó táncpróba után. – Képes vagy rá, csak próbálni kell.
-          De nem megy.. nem akarom. Valami más jobban érdekelne, de azt nem kaphatom meg - nézett a fiatalabb szomorúan, majd ismét a táncra figyelt. Tudta, Yunho nem tud neki ellenállni, hisz a maknae elkotyogta álmában.
-          Mi lenne az ami jobban érdekel? – mosolyodott el a leader – Csak nem ez? Tudod, hogy nem szeretem, ha játszadoznak velem – lépett Jae elé, majd megcsókolta a meglepett srácot.
-          Igazából de, pont ezt akartam.. illetve kicsit többet. De nem itt..

B2ST – SHADOW

Yunho élete teljesen sötét lett, mióta Jae Joong elhagyta. Már csak árnyéka önmagának, teljesen ellentétje lett mindannak, mit eddig mutatott.
-          Hyung, minden oké? – kérdezte egy alkalommal a maknae, mikor már nagyon nem bírta nézni,hogy ennyire szenved.
-          Persze. Mi bajom lenne?
-          Tudom, hogy mennyire fáj hogy a srácok elmentek.. nekem is, de kérlek, ne tedd tönkre magad.  – mondta Changmin, majd magára hagyta a síró leadert.

-          Te voltál a fény, mi ragyogott, most már csak egy árnyék vagyok.. – énekelte, miközben a holdat nézte  és kedvesére gondolt.

2 megjegyzés:

  1. Ők a kedvec párosom.Nagyon örülök,hogy írtál roluk.Köszi szépen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az egyik kedvenc párosom ^^

      Nagyon köszönöm, hogy olvastad és írtál nekem :)

      Törlés